Geslaagd Netwerkevent De Wieken Vinkenhoef

Geslaagd Netwerkevent De Wieken Vinkenhoef

Het Netwerkevent op 13 oktober 2021 was voor veel ondernemers een mooie kans om elkaar  weer te ontmoeten en om te netwerken, te informeren en geïnformeerd te worden.

In het mooie Grand-Café van Wouters Totaal Afbouw gaf wethouder Astrid Janssen van de gemeente Amersfoort een duurzame introductie. Vervolgens volgden de aanwezigen een soort ‘carrousel’ langs zes tafels met presentaties over uiteenlopende onderwerpen: Collectieve afvalinzameling (PreZero Nederland), Groene energie (Pure Energie), Waterstoftankstation (Fountain Fuel), Cybersecurity (gemeente Amersfoort) en de Milieubarometer (Stichting Stimular ).

Duurzaam Netwerk Amersfoort (DNA)

Daarnaast gingen Roger Ooms (Ooms architecten) en Melissa Mackaaij en Hossam Rabbari (gemeente Amersfoort) met aanwezigen in gesprek over het Duurzaam Netwerk Amersfoort, ofwel DNA. Dit is een initiatief van en voor Amersfoortse ondernemers, in samenwerking met de gemeente Amersfoort. Samen optrekken op het pad van verduurzaming. Elkaar informeren, inspireren en helpen.

Het plan is om meerdere themabijeenkomsten per jaar te houden en steeds gezamenlijk de inhoud te bepalen. Om samen het wiel te gebruiken, dat de ander al heeft uitgevonden.

Heeft u vragen en/of wilt u meedenken over de inhoud van de eerste bijeenkomst? U kunt ons bereiken via wem.mackaaij@amersfoort.nl en info@oomsarchitecten.nl.